Profilul Speakerul-ui QB: Per Markussen

Încalță cei mai comozi pantofi și alătură-te nouă la cel mai dinamic workshop!

Vineri, 9 mai, de la ora 19:30, norvegianul Per Markussen ne va stimula pofta de mișcare, împărtășindu-ne secretele unei vieți echilibrate.

Încă din copilărie acesta și-a dedicat timpul activităților sportive, practicând Arte Marţiale, precum Judo, Aikido, Kickboxing, dar şi Box.Având o experiență bogată în lumea sportului (slalom, cross country schi şi marea sa pasiune snowboardingul) dar și în activități legate de mountain biking, fotbal, baschet şi streetdance, Per s-a specializat în programe de fitness. După 18 ani de experienţă ca Professional Fitness Presenter, Per şi-a dezvoltat o tehnică unică de predare, sub forma unui stimulent al creativității și al etuziasmului pentru mișcare. De asemenea, acesta pune accent pe joc, diversitate sportivă și comunicare drept elemente-cheie ale antrenamentului.

 

Așa că lasă telecomanda sau laptopul și vin-o mâine în Dianei 4, de la 19:30 să guști din porția de sănătate pe care ți-am pregătit-o la atelierul de lucru Învățare prin mișcare, ținut de Per Markussen!

Dacă n-ai aplicat incă, mai ai timp pana diseară : http://tinyurl.com/pvrz788

Imagine

 

 

 

 

Leave a comment