Profilul Speakerul-ui QB: Andrei Cojan

Dragi QB-iști,

Setea de cunoaștere și dorința de implicare vă vor fi satisfăcute vineri, 9 mai, în cadrul a două workshop-uri interactive.

Tânărul artist Andrei Cojan vă va introduce în arta fotografică urmând pașii propriei sale experiențe în acest domeniu.

În prezent Andrei se află în plin proces de autodezvoltare, început prin implicarea în activități de voluntariat la OSE, unde a ocupat atât funcția de președinte (2009-2011) cât și de vicepreşedinte pe relaţii externe. De asemenea, acesta a acumulat o experiență importantă de-a lungul proiectelor inițiate de ANOSR, în calitate decoordonator naţional Gala Profesorului Bologna (ediţia 2008-2009), coordonator departamentul de imagine Chefes și coordonator UPB Construcţio Academica.

Acum este voluntar-colaborator în CROS (Centrul de Resurse pentru Organizaţii Studenţeşti) în cadrul căreia deține un rol mai accentuat în echipa NMS (New Media School), conducând procesul de “Branding NMS” însă face parte şi din echipele de comunicare şi Human Resources.

Pentru mai multe detalii despre activitatea și profilul său accesați http://andreicojan.ro, dar vă sfătuiesc să veniți la QB pentru a le afla direct de la sursă.

Imagine

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s