La final

QB a iesit mai bine decat ma asteptam. Sigur, nu perfect, dar foarte bine. Ca si la editiile precedente, pentru unii, taskurile au fost prea grele, pentru altii prea usoare, pentru unii timp prea putin, pentru altii prea mult; si in timp ce unele echipe au reusit sa rezolve anumite taskuri, altele pur si simplu nu au reusit sa le dea de cap. Dar cu totii au avut ceva de invatat, s-au distrat, s-au bucurat foarte mult de premii (multumim sponsorilor 🙂 ), si-au facut prieteni noi si, nu in ultimul rand, ne-au invatat si pe noi ce trebuie sa facem sa avem un QB V si mai bun.

Promitem ca data viitoare vom face taskurile mai clare, dar nu prea clare, dar suficient de clare cat sa fie clare, dar nu suficient de clare cat sa fie evidente 🙂 v-ati prins voi. De asemenea, vom discuta despre modul de acordare a punctajului si despre altele.

Cat de curand vom face si o pagina pe Facebook pentru participanti, sa poata incarca si descarca poze si sa pastreze legatura unii cu altii si cu noi.

Vreau sa va multumesc tuturor celor care ati participat si sa va marturisesc ca ne-am distrat foarte tare. Ati fost super creativi – de la numele pe care vi le-ati ales (Zazie in metrou, Academia de Urmarire…), pana la modul de a rezolva taskurile. Bravo!

Pentru noi, totul s-a incheiat cu emotiile Deei (cred ca vinul era de vina 🙂 ), care au avut si ele rostul lor.

A…si inca ceva: Oana Dan a scris in EVZ despre noi.

PS: Ok, ok… data viitoare o sa incercam sa nu mai dam taskuri ilegale… uuuf. 😀  -> cine se plange de ilegalitati

Advertisements

2 thoughts on “La final

  1. Andrei - Gutuile

    Si GUTUILE va multumesc pentru organizare si initiativa…
    ne-a facut mare placere, desi acum avem ceva febra musculara:)…Asteptam o editie pe tara, unde speram sa nu ne uitati si sa ne invitati…va salut pe toti si astpt cu drag pagina de facebook….succes pe mai departe AEGEE in proiectele pe care le initiati!

  2. Multumim pentru cuvintele frumoase si pentru urari. Febra trece cu si mai mult efort, nu-i problema 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s