Ce este QB?

Anul acesta city rally-ul tău favorit, QUEST-iunea Bucuresti se întoarce pentru cea de-a IX-a ediție.

Dacă ești un entuziast al fotografiei și urbanismului sau dacă îți place să cutreieri Bucureștiul în căutare de chițibușenii, atunci vino cu noi într-o aventură prin capitală.

Vei participa la workshopuri inedite pe teme de fotografie urbană, vei descoperi lucuri pe care poate nu le cunoșteai, îți vei satisface gustul pentru cunoaștere și aventură și de vei fi cel mai bun, vei pleca acasă cu un premiu surpriză.

 

 

AEGEE- Bucureşti este  o organizaţie studenţească europeană interdisciplinară, non-profit şi non-guvernamentală, independentă din punct de vedere politic, înfiinţată în București în 1997. Ne număram printre cele 200 de antene (filiale) din 40 de țări de pe tot cuprinsul Europei, AEGEE înregistrând aproximativ 13.000 de membri.

 

Advertisements

8 thoughts on “Ce este QB?

  1. ..dar imi dau seama ca nu am cum sa fiu alaturi de voi in acel weekend 😐

  2. Ma bucur sa aflu despre asemnea initiative. Intamplator si asociatia din care fac parte (Asociatia de Ecoturism Azimut) organizeaza in acest weekend o “tura” prin Bucuresti, mai precis in cartierul Cotroceni, intr-un proiect asemanator. Personal mi-ar placea sa colaboram in viitor pe marginea unor activitati comune.
    Succes !

  3. […] Quest-iunea Bucuresti se va desfasura in centrul Bucurestiului si adreseaza studentilor cu varste intre 18 si 25 de ani. […]

  4. ufff…c am scapat 😦
    Sper sa prind editia a 5-a 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s